Xavi Pascual, durant l'últim partit de l'equip, aquest cap de setmana a Saragossa (EFE)
Bàsquet

Xavi Pascual: "Amb una victòria a la pista del Khimki sortiríem molt reforçats"

El tècnic blaugrana afirma que els jugadors ja s'han refet del sotrac de la Copa i creu que un triomf a Moscou dispararia les opcions de l'equip a l'Eurolliga

Actualitzat

Xavi Pascual ha admès que si el Barça Lassa aconsegueix una victòria aquest dijous a la pista del Khimki rus sortirà "molt reforçat" en la lluita per acabar entre els quatre primers del 'Top-16' de l'Eurolliga.

L'equip blaugrana viatjarà aquest dimecres a primera hora a Moscou per jugar contra un rival al qual van vèncer sobradament a la primera volta (87-70), un resultat que, segons el preparador blaugrana, no ha d'utilitzar-se com a referència. "Es tracta d'un altre partit important, amb una perspectiva de final com tots els partits d'aquest Top-16. És un rival que al Palau Blaugrana vam guanyar bé, però sabem que la dificultat serà molt alta", ha explicat el tècnic blaugrana en la roda de premsa prèvia al partit. "És una nova oportunitat, un nou repte, és un partit importantíssim en què guanyant sortiríem molt reforçats en la lluita per la classificació", ha comentat.

Els blaugranes només han sumat un triomf lluny del Palau Blaugrana -davant el Reial Madrid- en 4 desplaçaments. I ocupen la quarta plaça que els donaria el pas als quarts de final de l'Eurolliga, però amb el mateix balanç que el Khimki.

Per això, en els pròxims sis partits que queden per a la conclusió del Top-16 serà vital assegurar, almenys, una victòria lluny del Palau. "És molt exigent jugar fora de casa. Ens prepararem bé i a veure si controlem bé els nostres punts forts. Cal guanyar el partit fent una bona defensa, però sobretot atacant bé", ha analitzat.

En aquest sentit, Pascual ha subratllat que el Khimki compta amb una plantilla "molt completa" que està "jugant bastant bé" a casa i ha destacat el seu "desequilibri" exterior i la "solidesa" en el joc interior.

El sotrac de la Copa, superat

Pascual afirma que l'equip ja s'ha recuperat del sotrac que va suposar l'eliminació de la Copa del Rei: "Vaig assumir la responsabilitat del meu càrrec. Els jugadors saben el que toca en cada moment. Parlem les coses que fem bé i les que no. Tots hem de fer les coses millor per poder guanyar", ha puntualitzat.

També Carlos Arroyo s'ha mostrat animat per la recuperació de l'equip. "Venim d'una setmana bona per a nosaltres després del que va passar a la Copa del Rei. Ens reivindiquem de manera correcta i tothom està amb un esperit positiu", ha comentat el base porto-riqueny. "En aquests últims partits hem mostrat molt caràcter i molta maduresa i estem contents amb això. Enfrontar-se al Khimki de la manera que arribem a aquesta última setmana és molt positiu", ha afegit.

 

Anar al contingut