Futbol

Xavi Hernández i Iker Casillas reben el Premi Príncep d'Astúries de l'Esport

Els dos futbolistes del Barça i del Reial Madrid han rebut aquest divendres el Premi Príncep d'Astúries dels Esports en una solemne cerimònia al teatre Campoamor d'Oviedo. El jurat va valorar en ells la profunda amistat que els uneix, vista com "un exemple a seguir d'esportivitat i companyonia".

Actualitzat
El futbolista del Barça Xavi Hernández i el del Reial Madrid Iker Casillas han rebut aquest divendres el Premi Príncep d'Astúries dels Esports en una solemne cerimònia al teatre Campoamor d'Oviedo. Un rere l'altre, han rebut els respectius diplomes de mans del mateix príncep Felip de Borbó, i en presència de tota mena d'autoritats i personalitats de l'Estat, tal com éscostum en aquest acte cada any, i davant dels quals s'han fet una efusiva abraçada.

"Un exemple a seguir"

Xavi i Casillas, capitans en els dos equips més potents de la lliga espanyola, ho han guanyat tot a nivell de clubs i de selecció. El jurat, però, va valorar en ells la profunda amistat que els uneix, vista com "un exemple a seguir d'esportivitat i companyonia". Tots dos personificarien l'anhel de que la rivalitat ferotge entre les aficions i els clubs que representen no sigui del tot irreconciliable.

És la segona vegada que aquests futbolistes reben el Premi Príncep d'Astúries. La primera va ser formant part de la selecció espanyola que va guanyar la Copa del Món de Sud-àfrica l'any 2010.
Tots dos jugadors han tornat amb els seus equips ja que aquest cap de setmana tenen compromisos de Lliga.

Piulada polèmica de Piqué

D'altra banda, Gerard Piqué ha donat una nota discordant als premis a través del seu compte de Twitter. El central blaugrana ha piulat: "Sincerament, no entenc que Carles Puyol no estigui recollint el Premi Príncep d'Asturies amb Iker i Xavi." Més tard ha matisat que, en la seva opinió, Carles Puyol comparteix generació amb ells i els mateixos èxits a la selecció. Iniesta i Cesc han enviat altres piulades limitant-se a felicitar els dos premiats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut