Bàsquet

Xavi Fernández serà el nou entrenador de l'Spar Citylift Girona

Segons ha pogut saber Esport3, l'exjugador del Lleó, el Barça o el Casademont Girona és l'escollit per substituir Miguel Ángel Ortega i actuar de revulsiu en un equip que ha perdut pistonada en la Lliga i que va perdre la semifinal de Copa

Xevi BardoletActualitzat

Si no hi ha cap contratemps d'última hora, Xavi Fernández serà el substitut de Miguel Ángel Ortega a la banqueta de l'Spar Citylif Girona. Segons ha pogut saber Esport3, l'exjugador del Lleó, el Barça o el Casademont Girona és l'escollit per actuar de revulsiu en un equip que ha perdut pistonada en la Lliga i que va perdre la semifinal de Copa.

Xavi Fernández era actualment responsable de màrqueting de l'Uni Girona i farà el salt a la banqueta amb l'objectiu de classificar el conjunt gironí entre els quatre primers i disputar el "play-off" pel títol.

Miguel Ángel Ortega va arribar l'estiu passat a Girona com a relleu de Robert Íñiguez i ha estat cessat poc després de la Copa. Justament la temporada passada, Ramón Jordana va dimitir també després de la Copa i les gironines van acabar guanyant la lliga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut