Piqué i Xavi, dos dels personatges atacats pels comptes gestionats per i3 Ventures (Reuters)
Futbol

Xavi: "Em sembla molt bé el que ha fet Piqué"

El migcampista terrassenc ha donat suport al seu excompany en la seva decisió de deixar la selecció espanyola

Actualitzat

Xavi Hernández ha valorat la decisió del seu excompany Gerard Piqué de retirar-se de la selecció espanyola. En una entrevista a RAC1, l'exjugador del Barça ha donat suport al central blaugrana, que va anunciar la seva intenció de deixar la selecció espanyola un cop s'hagi jugat el pròxim Mundial després que es posés en dubte el seu compromís.

"Crec que ja n'està fart. Està desesperat perquè no se sent valorat ni estimat. Qualsevol diria que s'ha arrencat l'escut del pit", ha comentat Xavi. Piqué va ser objecte d'una polèmica a les xarxes socials quan se'l va acusar d'haver-se retallat les mànigues de la samarreta per no mostrar la bandera espanyola, fet que posteriorment es va demostrar que era fals.

"El que fan és faltar-li al respecte a un professional. A Puyol i a mi també ens van acusar d'una cosa similar", ha recordat Xavi, a qui fa anys es va acusar de doblegar-se els mitjons quan jugava amb la selecció de tal manera que no es veiés la bandera. "Piqué s'ho pren molt seriosament. Té tot el dret a dir que s'ha cansat i que no hi vol anar més. Em sembla molt bé el que ha fet", ha comentat el migcampista terrassenc, que actualment juga a l'Al-Sadd qatarià.     

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut