Gerard López donant indicacions als seus jugadors en el primer partit com a entrenador del Barça B (@FCBmasia)

Victòria del Barça B en el debut de Gerard López a la banqueta

El Barça B inicia una nova etapa escombrant el Terrassa amb una segona part farcida de gols (5-1)

Oriol LlachActualitzat

Debut amb victòria aclaparadora de Gerard López a la banqueta del Barça B. Partit de pretemporada per començar a treballar amb els seus jugadors el repte de recuperar la categoria després que el filial del FC Barcelona baixés a segona B. El rival, el Terrassa, un equip de la tercera divisió que es va quedar a les portes de disputar el play off d'ascens la temporada passada, ha sortit a plantar cara i s'ha avançat al marcador amb un gol de Marc. Just abans del descans, Maxi Rolón ha marcat per als blaugrana i ha empatat el partit.

A la represa, el Barça B ha sortit a resoldre l'enfrontament per la via ràpida, i Dongou, amb dos gols, Aitor i Babunski, de penal, han signat el 5 a 1 final.

Primera assaig per a Gerard López superat amb nota. Abans no comenci la lliga regular contra el Cornellà el proper 23 d'agost, el Barça B s'enfrontarà al Girona B (1 d'agost, 19h) i al Llagostera (8 d'agost, 20h, en directe per Esport3).