Premis

Víctor Valdés i Andrea Fuentes són escollits millors esportistes catalans de l'any

Un any més, un blaugrana -en aquesta ocasió, Víctor Valdés- ha estat escollit com a millor esportista català de l'any. Valdés ha recollit el premi aquest dimarts, en la quinzena Festa de l'Esport, que també ha premiat Andrea Fuentes i Joan Carles Navarro, entre altres. En l'apartat femení, la nedadora de sincronitzada Andrea Fuentes ha repetit com a millor esportista de l'any, després del seu botí de medalles en el Mundial de Xangai.

Actualitzat
Víctor Valdés ha succeït Xavi Hernández i Carles Puyol com a millor esportista català de l'any. El porter de l'Hospitalet ha rebut el premi en el marc de la quinzena edició de la Festa de l'Esport Català, organitzada per la UFEC i el diari SPORT. Ha estat una festa tenyida de blaugrana, i presidida per la Copa del Mundial de clubs guanyada al Japó. El jurat ha escollit també el Futbol Club Barcelona com a millor equip masculí del 2011. I Joan Carles Navarro, MVP de l'últim Eurobàsquet, com a esportista català més universal.

En l'apartat femení, la nedadora de sincronitzada Andrea Fuentes ha repetit com a millor esportista de l'any, després del seu botí de medalles en el Mundial de Xangai. I el Club Natació Sabadell, campiones d'Europa, ha rebut el reconeixement al millor equip.

El pilot Maverick Viñales i la jugadora de pàdel Ariana Sánchez, campiona del món sub-14, són els esportistes revelació de l'any. Kilian Jornet ha estat distingit amb el Premi a l'Esperit Esportiu, i Gervasi Deferr, amb el premi llegendari.

Pel que fa a entitats, s'ha premiat la gestió exemplar de la Federació Catalana de Tenis i el centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, la Unió Esportiva Castellar i el Centre d'Esports Súria.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut