Víctor Álvarez reivindica el bon joc de l'Espanyol després de la victòria contra el València (rcdespanyol.com)
Espanyol

Víctor Álvarez: "El bon partit davant del València ens ha servit per reivindicar-nos"

El protagonista del partit, Víctor Álvarez, surt en defensa de tot l'equip i espera passar pàgina de la desfeta davant del Madrid

Actualitzat
Després d'encadenar dues victòries consecutives, molt bon ambient entre els jugadors de l'Espanyol a l'entrenament del matí i és que el bon partit davant del València allunya els dubtes i recupera les bones sensacions al vestidor blanc-i-blau, injecció de moral i sobretot de seguretat per als homes de Sergio González.

Víctor Álvarez, autor del gol que va donar la victòria als pericos, treu pit a la sala de premsa: "Vam estar molt bé, esperem deixar de banda el mal partit amb el Madrid".

I és que els pericos no podien començar el dia amb més optimisme, sisens a la classificació provisional de la Lliga i sobretot amb la imatge d'equip sòlid completament restablerta. Àlvarez espera que l'Espanyol tingui "moltes més nits com les del València" però, avís a l'afició, el futbol "no té memòria" i oblida ràpidament tant les victòries com les derrotes. Avui  per avui, però només s'hi val "pensar en el partit amb el Deportivo, que és, a hores d'ara, el més important.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut