Espanyol

Víctor Álvarez: "El bon partit davant del València ens ha servit per reivindicar-nos"

El protagonista del partit, Víctor Álvarez, surt en defensa de tot l'equip i espera passar pàgina de la desfeta davant del Madrid

Víctor Álvarez reivindica el bon joc de l'Espanyol després de la victòria contra el València (rcdespanyol.com)

Després d'encadenar dues victòries consecutives, molt bon ambient entre els jugadors de l'Espanyol a l'entrenament del matí i és que el bon partit davant del València allunya els dubtes i recupera les bones sensacions al vestidor blanc-i-blau, injecció de moral i sobretot de seguretat per als homes de Sergio González.

Víctor Álvarez, autor del gol que va donar la victòria als pericos, treu pit a la sala de premsa: "Vam estar molt bé, esperem deixar de banda el mal partit amb el Madrid".

I és que els pericos no podien començar el dia amb més optimisme, sisens a la classificació provisional de la Lliga i sobretot amb la imatge d'equip sòlid completament restablerta. Àlvarez espera que l'Espanyol tingui "moltes més nits com les del València" però, avís a l'afició, el futbol "no té memòria" i oblida ràpidament tant les victòries com les derrotes. Avui  per avui, però només s'hi val "pensar en el partit amb el Deportivo, que és, a hores d'ara, el més important.

NOTÍCIES RELACIONADES