Fórmula 1

Vettel marca el millor temps en els segons lliures del GP de Singapur, per davant d'Alonso i Kovalainen

Sebastian Vettel ha fet el millor temps en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de Singapur. L'alemany de Red Bull ha superat Fernando Alonso i Heikki Kovalainen. Alguersuari ha estat vintè. Sens dubte, una de les imatges del dia ha estat l'accident de Romain Grosjean. La curiositat és que el francès, substitut de Nelsinho Piquet, l'ha tingut en el mateix lloc, exacte, on el brasiler va tenir l'accident, aquell que va ser intencionat, ara fa un any, i que ha provocat, fa pocs dies, el gran escàndol de Renault.

Actualitzat
Un any després de l'escàndol Piquet, els Renault han tornat al lloc dels fets i ho han fet sense el logo d'ING, el seu principal patrocinador, ni el de Mutua Madrilenya, que no volen estar al costat d'un equip que va fer trampes. Això no ha evitat, però, que Alonso fes el segon millor temps de la jornada.

La imatge de la jornada, la virolla del company d'Alonso, Romain Grosjean. Igual i al mateix lloc que el famós accident de Piquet. Ni fet expressament.

Jaume Alguersuari s'ha trobat amb un cotxe molt difícil de conduir i aquest dissabte confia a millorar. Tothom lluitarà per la pole als peus del Manhattan asiàtic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut