Barça

Valverde: "Afortunadament encara no tenim el VAR perquè, si no, encara estaríem jugant"

L'entrenador del Barça ha valorat molt positivament el partit que han disputat els seus jugadors enfront del Reial Madrid jugant amb un home menys

Actualitzat

Ernesto Valverde s'ha mostrat satisfet a la sala de premsa després del clàssic que el Barça ha disputat al Camp Nou

"Hem començat molt bé, però després hem tingut pèrdues que els han permès atacar. En el segon temps, ens hem hagut d'ajuntar molt i, fins i tot hem tingut opcions de jugar. Me'n vaig amb sensacions positives. Hem empatat contra un equip com el Madrid amb un jugador menys, fins i tot hauríem pogut guanyar"

Sobre la polèmica arbitral, amb decisions que no ha deixat satisfet cap dels dos equips, Ernesto Valverde no ha volgut entrar a valorar res

" No sé a qui ha beneficiat o a qui ha perjudicat l'arbitratge. Afortunadament, encara no tenim el VAR, perquè, si no, encara estaríem jugant"

Amb una mica més de perspectiva, ara que està a punt de concloure la seva primera temporada com a tècnic blaugrana, Valverde es desfà en elogis cap als seus jugadors.

"Hem tingut dificultats des del primer dia. No ho hem tingut gens fàcil per guanyar i avui ha estat un dia més. Tothom s'ha sacrificat"

ARXIVAT A:
El ClàssicValverde
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut