Usain Bolt ha guanyat per quarta vegada la prova dels 200 metres en un mundial (EFE)
Atletisme

Usain Bolt també supera Gatlin en els 200 i es penja el seu desè or en els mundials

El "llampec jamaicà" no ha fallat i ha superat Gatlin en la seva distància predilecta. El sud-africà Jobodwana ha completat el podi.

Actualitzat

Usain Bolt es resisteix a donar per acabat el seu cicle guanyador. El velocista jamaicà, quatre dies després de guanyar l'or en els 100 metres, s'ha adjudicat també la final dels 200 metres.

El seu rival ha tornat a ser el nord-americà Justin Gatlin, però aquesta vegada, la diferència no ha estat tan apretada com en els 100. Bolt fins i tot s'ha deixat anar lleugerament al final i ha marcat un temps de 19.55 que li ha estat suficient per imposar-se en la distància per quart Mundial consecutiu. Gatlin s'ha hagut de conformar amb la plata amb un temps de 19.74 i Anaso Jobodwana, que ha batut el rèciord de Sud-àfrica, ha completat el podi, 

Amb aquest, Bolt ja suma 10 ors en els Mundials i 12 medalles en total, més que cap altre atleta. Però el seu gran objectiou és el d'incrementar el compte de sis ors olímpics, d'aquí a un any a Rio. Abans, però, mirarà de sumar l'onzè or mundial en els 4x100 amb l'equip jamaicà. 

  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut