Handbol

Una primera part per oblidar condemna el Fraikin Granollers davant l'Antequera (23-30)

El Fraikin Granollers ha vist trencada la bona ratxa de resultats en caure a casa davant l'Antequera per 23-30. Els de Lorenzo Rueda han fet una primera part per oblidar, com ho demostra el fet d'haver aconseguit el seu primer gol al minut 9. Els andalusos, que s'han escapat en el marcador amb un parcial de 6-0 a l'inici del partit, han arribat al descans amb un marcador favorable de 8-16. A la represa, els catalans han millorat el seu joc però no ha estat suficient per superar un seriós i pràctic Antequera que s'ha dedicat a controlar el matx com ha volgut.

El Fraikin Granollers ha perdut una oportunitat d'or de situar-se en zona de Lliga de Campions després de perdre a casa contra l'Antequera 23-30. L'equip vallesà ha patit, a més, la lesió del seu pivot Salva Puig, que no ha pogut tornar a la pista.

Un 0-6 en contra en els primers minuts ha acabat decidint l'enfrontament perquè l'equip que entrena Lorenzo Rueda ha anat sempre a remolc. Fins i tot, en alguns instants del partit, el Fraikin Granollers ha arribat a perdre per 10 gols de diferència. En cap moment ha semblat que el conjunt local pogués capgirar el marcador davant d'un Antequera que s'ha mostrat molt sòlid.