Bàsquet

Un jugador interior i, sobretot, un base, les prioritats del Barça Regal per tancar la plantilla

Amb la columna vertebral definida, el Barça Regal necessita fer els últims retocs per enllestir l'equip. La greu crisi que afecta els clubs de la lliga grega, a més, obre un aparador molt atractiu per als tècnics blaugranes. Els barcelonistes tenen vuit posicions confirmades per la temporada que ve, amb cinc jugadors de perímetre als quals s'ha d'afegir un exterior més, prioritari: el nou base, la gran preocupació de la secretaria tècnica. A més, Pascual i Creus busquen un jugador interior de les característiques de Morris: agressiu darrere, tirador per fora, relleu de Lorbek. Cap dels dos no pot ser extracomunitari. La secció blaugrana ha treballat de pressa, però el marc de contractació no s'ha aprovat i el Regal 11-12 s'ha desaccelerat.

Actualitzat
A les oficines del reis de l'ACB no preveuen pagar traspassos. Marcelinho Huertas ha estat ofert i tot és negociable, però el Baskonia posaria el llistó massa alt. L'opció grega a la recerca d'un base agafa força. Enmig de la crisi, els propietaris de l'Olympiacos deixen de sostenir l'equip. Quin és el futur del triangle Teodosic, Spanoulis, Papaloukas, tots tres amb contracte? Per Teodosic s'ha de pagar un milió tres-cents; Spanoulis guanya dos milions i mig nets; Papaloukas arriba als 3 milions. Si algun dels tres vol venir, hauria de pressionar.

Pel que fa a la posició interior, el Barça ha preguntat per Antonis Fotsis, lliure del Panathinaikos, perfil ideal de "4". D'altra banda, Lakovic, Grimau i N'dong esperen.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut