Futbol

Un Girona molt efectiu es refà amb una contundent victòria al camp del Saragossa (0-3)

Un doblet de Mata i un altre gol de Lejeune enfonsen el Saragossa i deixen el Girona amb un peu i mig a l'eliminatòria definitiva del "play-off" d'ascens a Primera Divisió, que haurà de jugar contra el guanyador del duel entre el Valladolid i el Las Palmas

David CarballoActualitzat

El Girona s'ha refet del cop moral de perdre l'ascens directe contra el Lugo a Montilivi amb una contundent victòria al camp del Saragossa per 0-3, en el partit d'anada de la primera eliminatòria del "play-off" per pujar a Primera Divisió. Un doblet de Mata i un altre gol de Lejeune deixen l'equip de Pablo Machín amb un peu i mig a l'eliminatòria definitiva, que haurà de jugar contra el guanyador del duel entre el Valladolid i el Las Palmas.

El Saragossa ha sortit amb molta empenta davant un Girona encara tocat anímicament després de deixar-se perdre l'ascens directe a Primera. Amb La Romareda bolcada amb el seu equip, els locals han posat setge a la porteria d'Isaac Becerra, que s'ha hagut de lluir per desviar un cop de cap molt perillós. El domini absolut del Saragossa no s'ha traduït en cap gol i, quan pitjor s'ho estava passant el Girona, una gravíssima errada del porter Whalley l'ha aprofitat Mata per fer a plaer el zero a un.

Aquest gol ha fet molt de mal a un Saragossa que s'ha anat consumint de nervis, mentre que el Girona, superat un inici angoixant, s'ha retrobat amb el seu millor futbol.  Becerra ha sostingut el seu equip amb una nova gran aturada i, just abans del descans, els gironins han encarrilat l'eliminatòria amb un segon gol de Lejeune, que ha batut Whalley amb un cop de cap a la sortida d'un córner.

A la represa, el Saragossa no ha reaccionat i el Girona, al contraatac, ha acabat de rematar el seu rival amb el zero a tres, obra de Mata, autor d'un doblet providencial. El davanter madrileny ha controlat una assistència d'Eloi Amagat i ha afusellat Whalley amb un xut creuat. Amb els locals enfonsats, el Girona ha tingut una segona meitat molt plàcida i fins i tot ha disposat de més ocasions clares per arrodonir una golejada d'escàndol. Diumenge, a Montilivi, es disputarà la tornada amb tot pràcticament dat i beneït a favor dels interessos gironins.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut