Ogier ha estat el més ràpid en el "shakedown" del Ral·li de Suècia. (Foto: EFE)
Ral·lis

Un fotògraf resulta ferit durant el "shakedown" del Ral·li de Suècia en ser envestit pel cotxe del txec Michal Solowow

El pilot privat ha perdut el control del seu Ford Fiesta RS WRC i, després de fer uns metres, ha envestit un fotògraf, que ha estat traslladat a l'hospital

Actualitzat

Aquest cap de setmana es disputarà el Ral·li de Suècia, la segona prova del mundial del 2015, després del Ral·li de Montecarlo. Avui, dijous, s'ha disputat el "shakedown", però ha estat accidentat ja que s'ha hagut d'aturar durant més de 45 minuts perquè un fotògraf ha resultat ferit en ser envestit pel cotxe del pilot privat Michal Solowow. El txec ha perdut el control del seu Ford Fiesta RS WRC en el primer dels dos salts consecutius del tram i, segons "Autosport", ha fet uns quants metres abans de caure en una rasa, més enllà del segon salt, i ha envestit el fotògraf. El ferit ha estat traslladat a l'hospital, on està ingressat en condició "estable", segons els organitzadors de la prova, segona del campionat del món, que arrenca oficialment aquesta nit amb una superespecial a Karlstad.

Ogier, el més ràpid

Abans de l'inici dels trams cronometrats, de moment, el campió mundial el francès Sébastien Ogier ha estat el més ràpid en aquest últim test de 4 quilòmetres, en què ha invertit 1 minut i 59 segons. Immediatament després d'ell ha quedat el polonès Robert Kubica, que ha necessitat dues dècimes més. Una dècima darrere de Kubica ha entrat l'anglès Chris Meeke. El noruec Andreas Mikkelsen ha estat quart i el finlandès Jari-Matti Latvala, cinquè.

Anar al contingut