Brandon Paul llança un triple en una imatge d'arxiu (EFE)
Brandon Paul llança un triple en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

Un FIATC Joventut imprecís encaixa la primera derrota de la temporada a València (76-69)

Els mals percentatges de llançament en el segon i el tercer quart condemnen l'equip de Salva Maldonado

Actualitzat

El FIATC Joventut no ha sabut mantenir la regularitat amb els punts forts del seu joc i ha caigut per primera vegada en l'inici de la Lliga ACB, en la visita al València (76-69). Els verd-i-negres han començat dominant al primer quart amb un Suton (16 punts i 11 rebots) molt eficaç sota la cistella i des del perímetre, i que d'entrada ha encertat dos triples i ha capturat cinc rebots.

La figura de San Emeterio (13 i 6) ha sorgit en el segon quart per fer remuntar el València amb un parcial de 20 a 11, mentre que la Penya ha perdut tota la concentració en el llançament. Al descans s'havia encallat en els triples i en llançaments de dos s'ha acostat a un 20% certament preocupant.

En la segona part, el jove Nogués -que substituïa el lesionat Abalde- ha despertat una mica els badalonins amb dos triples seguits, però l'home més resolutiu, Brandon Paul, no ha aparegut fins als últims 15 minuts. El nord-americà ha acabat amb 20 punts, dotze dels quals des de la línia de tres, però ha estat massa tard davant d'un València qua ha arribat a un màxim avantatge de 12 punts al tercer quart i s'ha dedicat a administrar-lo gràcies a un Dubljevic (20 i 8) molt inspirat en l'últim tram.

Anar al contingut