Espanyol

Un Espanyol molt minvat per les baixes rep avui l'Osasuna a les cinc a l'estadi Cornellà-el Prat

L'Espanyol juga avui contra l'Osasuna de Camacho en el partit que es jugarà aquesta tarda a les cinc a l'estadi de Cornellà-el Prat. L'equip de Pochettino afronta el matx amb nombroses baixes però ha pogut recuperar Osvaldo, que podria ser titular. Els blanc-i-blaus volen mantenir la imbatibilitat al seu estadi i així oblidar-se de la derrota de la passada jornada contra el Reial Madrid. Per la seva banda, l'Osasuna arriba també amb l'absència de jugadors importants però amb la moral alta després de la seva victòria contra la Reial Societat. Els de Camacho necessitaran millorar la punteria ja que fins ara no han marcat en els dos partits disputats com a visitants.

Actualitzat
Després de perdre contra el Reial Madrid en la passada jornada, l'Espanyol espera recuperar la seva millor versió aquesta tarda a l'estadi de Cornellà-el Prat. L'equip de Pochettino, però, haurà de superar les nombroses baixes que acumula. Ahir es va confirmar que Sergio García es perdrà el partit, i s'afegeix a les baixes de David García, De la Peña, Dátolo i Iván Alonso per lesió, i Forlín i Galán per sanció. L'entrenador de l'Espanyol ha hagut de convocar cinc jugadors del filial per completar la convocatòria, entre ells el davanter portuguès Rui Fonte, cedit per l'Sporting de Lisboa. Per contra, l'Espanyol recupera el davanter Osvaldo. L'argentí, en principi, havia d'estar-se un mes de baixa, però la millora de la lesió que es va fer fa dues setmanes ha estat tan bona, que la recuperació s'ha escurçat a la meitat. Amb aquest panorama, Pochettino haurà d'improvisar un equip titular que comptarà amb moltes novetats, especialment pel que fa a la línia defensiva. Aquesta podria estar formada íntegrament per jugadors del planter, amb Víctor Ruiz i Amat al mig, i Chica i Dídac als laterals. L'Espanyol confia a mantenir la bona línia de joc i els resultats que està tenint aquesta temporada al seu estadi, imprescindible si vol mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació.

L'Osasuna, també amb baixes

L'Osasuna ve de guanyar el seu primer partit de Lliga contra la Reial Societat. L'entrenador, Camacho, també ha tingut molts problemes per confeccionar la convocatòria. El central Sergio Fernández, Masoud i Nekounam són baixa per lesió. A última hora Josetxo ha rebut l'alta mèdica i ha entrat en la convocatòria. Camacho espera que els seus jugadors estiguin més encertats de cara al gol, ja que l'Osasuna no ha pogut marcar en cap dels dos desplaçaments que ha jugat fins ara. El triomf davant la Reial Societat, amb els primers gols de la temporada, va servir per temperar els ànims dels de Pamplona, però l'equip és conscient que ha de mantenir la concentració del passat dimarts per tenir opcions de puntuar a Cornellà-el Prat.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut