Un Barça molt desdibuixat cau clarament a la pista de l'Obradoiro (77-60)

El Barça ha mostrat la seva pitjor cara al Fontes Do Sar on l'Obradoiro ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa (77-60). Els de Xavi Pascual han anat de més a menys en un partit en què Marcelinho Huertas ha estat el millor, però l'exblaugrana Oriol Junyent ha encaminat els gallecs a la victòria.

El Barça ha mostrat la seva pitjor cara al Fontes Do Sar, on l'Obradoiro ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa (77-60). Els de Xavi Pascual han anat de més a menys en un partit en què Marcelinho Huertas ha estat el millor, però l'exblaugrana Oriol Junyent ha encaminat els gallecs a la victòria.

El Barça ha estrenat el marcador amb un triple de Nachbar i ha continuat fort amb el tir exterior gràcies a un Marcelinho Huertas encertat. De fet, el blaugrana ha estat el líder de l'equip al primer quart amb 7 punts i 10 de valoració. Els de Xavi Pacual han mantingut la superioritat al marcador davant l'Obradoiro al Fontes Do Sar amb un màxim avantatge de quatre punts. El primer temps ha acabat amb un 16 a 19.

Igual que al primer quart, al segon, el Barça no ha pogut obrir grans diferències en una pista difícil com la de l'Obradoiro. Amb un triple d'Abrines, el Barça ha firmat el màxim avantatge amb el 20 a 26 al marcador. Ha durat poc, però, ja que el Río Natura Monbus ha firmat un parcial de 6 a 0 igualant a vint-i-sis amb una darrera cistella de Minnerath. El desencert del Barça en els tirs lliures i un triple d'Oriol Junyent ha permès l'Obradoiro posar-se per primer cop al davant del marcador (29-28). Els blaugranes, amb només 13 punts al segon quart, han patit per arribar al descans amb l'empat a 32.

La segona part ha començat amb el Barça adormit i l'Obradoiro avançant-se i aconseguint un màxim avantatge de cinc punts. Els blaugranes, sense idees, han cedit el ritme i el domini a l'Obradoiro que, amb sis punts de Corbacho, se n'ha anat de 10. El tercer quart ha acabat amb 55 a 45 al marcador. L'últim temps l'equip de Xavi Pascual tampoc s'ha ficat al partit i, altre cop l'Obradoiro, amb un triple espectacular de Corbacho ha posat la diferència de 14 punts al marcador. La bona defensa dels gallecs que ha neutralitzat del tot el joc blaugrana ha permès a l'Obradoiro guanyar per primer cop aquesta temporada al Fontes Do Sar (77-60).