Eurolliga

Un Barça Lassa irregular perd a Vitòria i ja no té marge d'error (75-71)

L'equip de Xavi Pascual ha encaixat una derrota al Buesa Arena que el deixa sense opcions de classificar-se entre els dos primers del seu grup quan falten dues jornades per al final del Top 16

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha perdut a la pista del Laboral Kutxa i ha deixat escapar l'oportunitat de situar-se segon del seu grup al Top 16 de l'Eurolliga. Els homes de Xavi Pascual han fet un partit amb molts alts i baixos i han acabat encaixant una derrota per 75 a 71 que els deixa sense opcions de classificar-se entre els dos primers i sense l'opció de tenir el factor pista favorable en l'encreuament de quarts de final.

Després d'un inci molt igualat, en el segon quart el Barça s'ha vist superat per la major intensitat dels homes de Velimir Perasovic, més endollats que els blaugrana tant en atac com en defensa. Tomas Satoransky s'ha quedat molt sol en atac i el Baskonia ha arribat al descans amb un perillós avantatge de set punts (40-33).

Reacció insuficient

En la represa, el Barça no ha reaccionat i els locals, de la mà del pivot grec Iannis Boroussis, s'han escapat fins a tenir un màxim avantatge de 13 punts. Amb el Buesa Arena celebrant el triomf del seu equip, els blaugrana han desperat en l'últim període gràcies a l'inspiració ofensiva de Satoransky i Abrines i han arribat als instants finals amb opcions de victòria en un desenllaç més igualat del que semblava.

Una mala defensa sobre Jaka Blazic i un últim atac desastrós han condemnat un Barça Lassa que suma un balanç de 6 victòries i 6 derrotes i ques pràcticament es queda sense marge d'error a falta de dues jornades pel final del Top16. El pròxim partit, contra el Brose Baskets al Palau, serà una nova final.