Umtiti
Umtiti, un professional agraït (Reuters)
Futbol

Umtiti publica una emotiva carta oberta d'agraïment a l'Olympique de Lió i a la seva afició

El nou central del Barça ha enviat un missatge carregat de sentiment a través de les xarxes socials: "Ara em toca estar a l'altura del que m'heu donat"

Actualitzat

Samuel Umtiti, el nou fitxatge del Barcelona, va donar mostres d'una maduresa envejable, malgrat la seva joventut, en la presentació oficial de divendres al Camp Nou. Aquest diumenge ha fet veure, a més, que és una persona fidel i compromesa amb els projectes en què s'involucra. El central ha utilitzat els seus comptes a les xarxes socials per enviar una carta oberta al club que deixa enrere, l'Olympique de Lió, a tot el seu equip i a l'afició. Afirma que és un missatge d'agraïment, i no de comiat, i que la seva missió en el futur ha de ser "estar a l'altura de tot el que m'heu donat". Aquest és el text íntegre:

"Als 22 anys, i per primera vegada en la vida, he de dir adéu. Què vol dir això? Diem 'adéu' quan ens hem de separar d'alguna cosa o d'algú, però ara no és el cas. No em separo de l'Olympique de Lió, no esborro els 14 anys de la meva vida i no deixo casa meva, els porto amb mi. L'OL és un sentiment, humilitat, treball, una família. Em distancio geogràficament, però seré un 'gone' per sempre. Me'n vaig com el fill que va a complir el seu somni, amb la il·lusió de tornar a la terra.

La meva gratitud és tan gran que no vull que sembli que aquest és un missatge obligatori. Vull expressar la meva gratitud amb afany i sinceritat. Régis Molouba, gràcies per haver cregut en mi. Gràcies a Cyril Dolce, Armand Garrido i Bruno Genesio per la meva formació. Gràcies a Remi Garde, que m'ha endinsat en el món professional. Totes aquestes persones m'han ajudat molt al llarg de la meva carrera a l'Olympique. Vull donar les gràcies també a Jean Michel Aulas, que ha confiat en mi i m'ha animat a anar sempre endavant. Gràcies a totes les persones que m'han ajudat a triomfar. Entrenadors, equip i dirigents. M'agradaria donar les gràcies a tots els jugadors amb qui he pogut jugar a l'OL, amb qui he compartit el plaer i l'esforç de la victòria. També a Carre 5, els meus agents que sempre han estat aquí per a mi. No oblidaré mai els aficionats de Lió i els seus ànims tant a Gerland, el nostre estadi, com fora del camp. I per acabar, gràcies a la meva mare, la més fidel seguidora.

Gràcies a vosaltres he après a ser un jugador de futbol professional. Ara em toca a mi estar a l'altura de tot el que m'heu donat."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut