Txema Olazábal torna a competir després de 18 mesos retirat (Reuters)
Golf

Txema Olazábal tornarà a competir després de 18 mesos retirat

El golfista basc ha hagut d'aturar la seva activitat en diversos i llargs períodes durant la seva carrera a causa d'una artritis reumatoide. Tiger Woods finalment no reapareixerà a l'Obert Safeway després de més d'un any apartat dels terrenys de joc

Ramon AngladaActualitzat

El golfista basc José María Olazábal tornarà a la competició aquesta setmana al British Masters. Després d'estar 18 mesos retirat, la seva última aparició va ser al Masters del 2015. Olazábal, de 50 anys i que competeix des d'en fa més de 30, ha hagut d'aturar la seva activitat en diversos i llargs períodes durant la seva carrera a causa d'una artritis reumatoide.

Després de ser doble campió al Masters d'Augusta i capità de l'equip europeu de la Ryder Cup el 2012, el guipuscoà es provarà a partir d'aquest dijous i fins diumenge al British Masters. En les següents setmanes decidirà el seu futur esportiu.

De la mateixa manera, el mediàtic golfista nord-americà Tiger Woods finalment no reapareixerà aquesta setmana a l'Obert Safeway, la competició que dóna el tret de sortida del Tour de la PGA, els principals circuits de golf dels Estats Units i l'Amèrica del Nord. Woods fa més d'un any que no competeix, a causa de dues operacions d'esquena el 2015, concretament aquest dijous, amb l'inici de l'Obert Safeway, farà 417 dies.

Anar al contingut