Gameiro ha marcat un hat-trick que ha enfonsat l'Sporting de Gijón (EFE)

Tots els gols de la jornada 23 de Primera Divisió

Gameiro obtè per a l'Atlètic un "hat-trick" vertiginós a Gijón, Zaza s'estrena amb el València, i Alabès i Vila-real guanyen a domicili

Zaza s'estrena davant l'Athletic

El València no ha donat opció a l'Athletic (2-0) i s'allunya així de la zona perillosa. Nani, aprofitant una assistència de Fabián Orellana, ha avançat l'equip llevantí quan no s'havia arribat al quart d'hora de joc. En el temps afegit de la primera meitat, Simone Zaza ha fet el seu primer gol com a jugador valencianista rematant una passada de Munir per segellar el triomf local. La derrota de Mestalla ha estat dolorosa especialment per a Aritz Aduriz, que s'ha lesionat als 3 minuts de sortir a jugar, quan l'equip ja havia esgotat els canvis. Un contratemps per a Ernesto Valverde just el dia en què es convertia en el tècnic que més partits ha dirigit l'Athletic a la Lliga.

Castillejo sorprèn la Reial en temps afegit

Partit de regust europeu a Anoeta. La Reial Societat, cinquena, no ha pogut acostar-se a la "zona Champions" després de perdre en temps afegit amb el Vila-real (0-1). L'equip groguet, que venia d'encaixar una sonora derrota (0-4) contra la Roma en la Lliga Europa, ha demostrat així una gran capacitat de reacció. Samu Castillejo, en temps afegit, ha aprofitat una precisa centrada de Jaume Costa per marcar el gol que ha decidit un duel renyit.

El "Cicló" Gameiro passa pel Molinón

L'Atlètic de Madrid ha acabat golejant a un Sporting de Gijón al Molinón. Un Sporting que ha fet un bon partit, però que ha topat amb un Gameiro molt encertat (1-4). El jugador de l'Atlètic de Madrid ha fet tres gols en només cinc minuts i ha sepultat així les esperances locals. Després d'una primera part sense gols, els madrilenys s'han avançat en una acció que ha culminat Carrasco, en el primer minut de la segona part (0-1). Aquest gol ha esperonat el conjunt asturià, que ha passat a dominar el partit i ha aconseguit empatar gràcies un gol de Sergio Álvarez (1-1).

Quan semblava que l'Sporting tenia opcions de capgirar el marcador, ha aparegut Gameiro. El jugador "colchonero" ha fet un hat-trick i ha destrossat els asturians. L'1-2 ha arribat a deu minuts per al final del matx i el davanter francès només ha necessitat un minut més per signar l'1-3. Els de Rubi, enfonsats, han acabat rebent el definitiu 1-4, que manté l'Sporting a la zona de descens de la taula.

L'Alabès s'imposa a Riazor

En un altre partit de la jornada, l'Alabès ha guanyat al deportivo de La Corunya a domicili (0-1). Manu García, de penal, ha marcat l'únic gol d'un partit que deixa el Dépor a només tres punts de la zona de descens. L'Alabès, de la seva banda, es manté en la zona tranquil·la de la taula en la seva exitos temporada de retorn a la la màxima categoria.

El Celta goleja el cuer (3-0)

El Celta de Vigo s'ha retrobat amb la victòria després de cinc partits sense vèncer entre Lliga, Copa i Europa League. Els gallecs han golejat el cuer de la Lliga, l'Osasuna (3-0) amb gols de Pione Sisto, Jozabed i Aspas. Aquest triomf permet els gallecs superar l'Espanyol i posar-se 9ens amb un partit encara pendent, contra el Reial Madrid.