Espanyol

Torrado apunta com un dels possibles reforços de l'Espanyol al mercat d'hivern

L'Espanyol continua preparant el primer partit del 2009, que serà diumenge contra l'Athletic a San Mamés. Els blac-i-blaus confien superar la crisi esportiva amb què tancaran el 2008 i per això Mané ha demanat dos reforços. Un podria ser el migcampista Gerardo Torrado, que actualment juga al Cruz Azul mexicà. Torrado coneix bé la nostra Lliga, ja que ha jugat al Sevilla i al Ràcing, a Primera Divisió, i amb el Poli Ejido i el Tenerife, a Segona.

Actualitzat
Torrado va aterrar al futbol espanyol per jugar al Tenerife, on va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió. Abans d'arribar a jugar a Primera encara va haver de passar pel Poli Ejido. El 2004, Torrado, ja amb la nacionalitat espanyola, va fitxar pel Sevilla. Amb Caparrós les relacions no van ser del tot bones i va anar cedit al Racing de Santander, on va tenir sempre una plaça de titular. 

El mexicà és un jugador que pot jugar tant de mig centre defensiu com d'atacant. Després de passar pel club cantàbric va tornar a Mèxic per jugar al Cruz Azul, el seu club actual. L'Espanyol vol el jugador, que a l'abril farà 30 anys, com a cedit fins a final de temporada amb opció de compra. Si se'n confirma la contractació, al club blanc-i-blau només li faltaria el fitxatge d'un exterior esquerre. 

Mentrestant, l'equip ja prepara el partit davant l'Athletic a San Mamés. A Bilbao tot fa pensar que Mané no farà gaires variacions a l'onze inicial i l'única novetat serà la baixa de Callejón a la punta d'atac, que serà substituït per Luis García. Puntuar a la Catedral seria la millor manera de començar l'any. Mané no vol relaxació i aquest dijous, 1 de Gener, hi haurà entrenament a les dotze del migdia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut