Tiger Woods, espectador de luxe durant la Ryder Cup passada (Reuters)
Golf

Tiger Woods ajorna la tornada a la competició fins al mes de desembre

El golfista nord-americà s'ha donat de baixa del torneig Safeway Open, que havia de disputar aquest cap de setmana, per problemes amb el seu joc

Actualitzat

L'exnúmero 1 mundial de golf Tiger Woods ha ajornat la tornada al circuit de la PGA després d'un any de baixa per lesió. Woods tenia previst tornar a la competició aquest cap de setmana al torneig Safeway Open, però, finalment, ha decidit donar-se de baixa i endarrerir el retorn a la competició fins al desembre per problemes amb el seu joc.

Woods, guanyador de 14 torneigs del Grand Slam, no disputa cap competició des de fa més de 14 mesos, després de sotmetre's a dues operacions a l'esquena.

"Després de fer un examen profund de les meves condicions de joc i una reflexió honesta, em vaig adonar que encara no estic a punt per jugar al Tour de la PGA o competir a Turquia", ha explicat Woods en un comunicat a la seva pàgina web oficial. "La meva condició física és bona i em sento fort, però el meu joc és vulnerable i no estic al nivell que desitjo i he de tenir per competir", ha afegit.

Anar al contingut