Tibor Pleiss entrenant-se amb els Utah Jazz (Twitter @DJJazzyJody).
Tibor Pleiss entrenant-se amb els Utah Jazz (Twitter @DJJazzyJody).
Bàsquet

Tibor Pleiss intenta convèncer els Utah Jazz per poder fer el salt a l'NBA

El FC Barcelona té decidit que Tibor Pleiss, tot i tenir contracte en vigor, no seguirà a l'equip la pròxima temporada. I l'alemany s'està entrenant amb els Utah Jazz per mirar d'aconseguir un contracte.

Actualitzat

Tibor Pleiss no ha convençut en la seva primera temporada en el FC Barcelona. Tot i que encara té contracte en vigor, el club tindria decidit tallar aquest jugador de 2,16 d'alçada. L'alemany, conscient de la situació, s'està buscant una sortida. El pivot blaugrana s'està entrenant aquests dies amb els Utah Jazz, l'equip de l'NBA que ara té els seus drets.

Pleiss va ser triat en el primer lloc de la segona ronda del draft del 2010 pels New Jersey Nets. Els Nets li van traspassar els seus drets als Atlanta Hawks, equip que els va vendre als Oklahoma City Thunder. Aquest any, dintre d'un intercanvi entre tres franquícies, els Jazz han obtingut les opcions d'oferir-li un contracte a la lliga nord-americana.

Jody Genessy ( @DJJazzjody), el periodista que ha penjat a les xarxes socials aquestes imatges dels entrenaments a Utah, també informa que Pleiss no ha signat amb els Jazz però hi ha converses per fer-ho.

Talent jove pel Barça

El VEF Riga ha acceptat l'oferta del FC Barcelona per Rodions Kurucs, un aler pivot letó de 17 anys i 2,06 d'alçada. El jove ja ha debutat a la lliga absoluta del seu país i va destacar en el Campionat d'Europa sub-16 amb unes estadístiques de 13,4 punts, 5,9 rebots i 1,9 assistències per partit. Kurucs també va brillar en l'Adidas Next Generation Tournament de la Final Four de l'Eurolliga de Madrid, amb una mitjana de 15,6 punts i 6,7 rebots. El seu talent ja ha cridat l'atenció a l'NBA. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut