Theo Hernández lluirà el dorsal 15 al Reial Madrid
Futbol

Theo Hernández: "Estic content d'estar en el millor equip del món"

El lateral procedent de l'Atlètic de Madrid ha firmat amb el conjunt blanc per sis temporades i lluirà el dorsal 15 a la samarreta

Actualitzat

El Reial Madrid ha presentat aquest dilluns per la tarda el defensa francès Theo Hernández en un acte a la llotja d'honor del Santiago Bernabéu. Theo, de 19 anys, ha firmat amb el conjunt blanc per sis temporades i prové de l'Atlètic de Madrid si bé l'última temporada ha estat cedit a l'Alabès.

Després de signar el seu contracte al costat de Florentino Pérez, de posar amb la seva família amb les 12 Copes d'Europa i amb una samarreta amb el número 15 i el seu nom, ha pronunciat les seves primeres paraules com a jugador del Reial Madrid. "Vull agrair al president i a la directiva per donar-me tota la confiança. Moltes gràcies a l'afició per la rebuda que m'han donat. També als jugadors. Estic molt content de ser aquí, en el millor club del món. He vingut per aprendre del millor club del món i dels millors jugadors del món. Hala Madrid", ha assegurat abans de baixar a la gespa per posar amb la seva nova samarreta.

Theo Hernández ja viatjarà aquest dimarts a Los Angeles amb la resta de la plantilla blanca, que avui ha passat la revisió mèdica després de les vacances.

Anar al contingut