NBA

Tayshaun Prince col·loca els Pistons a un triomf de la final de la Conferència Est

Els Bulls no reaccionen. Els Pistons de Detroit, amb Tayshaun Prince de líder, han guanyat per 81-74 el tercer partit de les semifinals de la Conferència Est. La victòria deixa els Pistons amb l'avantatge de 3-0 i a només una d'aconseguir el pas a les finals per quart any consecutiu. El quart partit de la sèrie al millor de set es disputarà diumenge en el mateix escenari del United Center.

Prince, amb 23 punts, inclosos quatre en últim minut de partit que han assegurat el triomf, també ha aportat onze rebots amb dues assistències i ha tornat a ser el factor sorpresa que ha establert la diferència, quan els Pistons més ho necessitaven en el tercer quart.

Els Bulls, que havien dominat la primera part amb un parcial de 44-28, han vist com en el tercer període la figura de Prince, el base Chauncey Billups i l'aler Rasheed Wallace han sorgit per donar la volta al marcador.