Actualitat blanc-i-blava

Tamudo surt del quiròfan pensant en la recuperació mentre l'Espanyol busca la cessió d'un davanter

Raúl Tamudo ja té per davant dos mesos d'intensa recuperació. El capità de l'Espanyol ha passat aquest matí pel quiròfan, on l'han intervingut del trencament del cúbit del braç esquerre que es va fer ahir durant un entrenament de l'Espanyol. El de Santa Coloma es perdrà un mínim de nou partits de Lliga i dos amistosos de la selecció espanyola, i per això el club està intensificant la feina per trobar-li substitut. L'objectiu: un davanter amb garanties i que arribi cedit fins a finals de temporada.

Actualitzat

Un mínim de dos mesos. Aquest és el període que Tamudo haurà d'estar de baixa per recuperar-se del trencament al cúbit que es va fer ahir durant l'entrenament de l'Espanyol. Aquest dijous, el davanter ha estat operat amb èxit per l'equip del doctor Cugat en una intervenció que només ha durat 45 minuts, i està previst que surti demà de l'hospital per començar la recuperació tan aviat com sigui possible.

Mentre això no passi, l'equip se les haurà de veure sense el seu gran referent en atac i confiant, ara més que mai, en Jonathan. Les previsions auguren que Tamudo es perdrà els pròxims nou partits de Lliga més dos amistosos amb la selecció espanyola de preparació per l'Eurocopa. Per això el club està treballant per trobar-li un substitut i la secretaria tècnica, encapçalada per Paco Herrera, està intensificant la feina per aconseguir els serveis d'un davanter.

Herrera ja ha deixat clar que la prioritat és un golejador que arribi com a cedit fins a finals de temporada. Herrera ja té la feina de recerca feta des que l'equip buscava un recanvi per a Pandiani, però, veient la quantitat de diners de què disposa, el més probable és que el davanter no provingui de la Lliga espanyola. Homes com Soldado -que no vol deixar el Madrid- o com Ezquerro estan totalment descartats.

Javi Ruiz, porter per al filial

L'Espanyol ja ha trobat un porter de reforç per al seu filial després que Kiko Casilla i Isaac Ruiz han passat a treballar amb Valverde. Es tracta de Javi Ruiz, de 27 anys, que fins ara defensava la porteria de l'Adra, de la Segona Divisió B. Ruiz es va formar al futbol base blaugrana i també ha jugat amb el Nàstic, l'Almeria, el Badalona i el Sant Andreu.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut