Marbury amb la samarreta dels Celtics, el seu últim equip a l'NBA (Reuters)
Marbury amb la samarreta dels Celtics, el seu últim equip a l'NBA (Reuters)
Bàsquet

Stephon Marbury aconsegueix a la Xina el reconeixement i els títols que va trobar a faltar a l'NBA

L'antiga estrella de l'NBA ha trobat el seu lloc a la Xina. Després de sortir de la lliga professional nord-americana per la porta del darrere, el base s'ha convertit en un ídol a la capital del país asiàtic

Actualitzat

Stephon Marbury ha portat els Beijing Ducks a revalidar el títol de campions de la lliga xinesa, després de guanyar el sisè partit de la final davant els Liaoning Flying Leopards (98-106) amb 24 punts, 5 rebots i 7 assistències del seu líder. L'antiga estrella de l'NBA ha estat anomenat MVP del campionat. És la segona lliga consecutiva que guanyen els Ducks, la tercera en quatre anys, i totes amb Marbury de director de joc.

Els xinesos ja comencen a parlar de l'equip de Pequín com si fos una dinastia (concepte agafat de l'NBA). I esclar, si algú ha de ser l'emperador aquest no pot ser cap altre que Marbury. El jugador de 38 anys ha estat nomenat ciutadà d'honor de la capital xinesa. A l'entrada del pavelló on juga l'equip hi ha una estàtua seva, tal com passa amb Michael Jordan al United Center dels Bulls de Chicago.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut