Víctor Sánchez torna a la convocatòria (rcdespanyol.com)
Espanyol

Sergio Sánchez, Álvaro i Hernán Pérez tampoc entren a la convocatòria de Copa de l'Espanyol

Quique Sánchez Flores limita les rotacions de cara al partit d'anada contra el Llevant i deixa clar amb quins jugadors no compta

Actualitzat

L'Espanyol afronta aquest dijous (21.00) el primer partit de l'any, l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant. El tècnic blanc-i-blau, Quique Sánchez Flores, compta amb gran part dels seus habituals. D'entre els jugadors més utilitzats a la Lliga, tan sols se n'han quedat fora Mario Hermoso, Javi Fuego i Javi López.

Sánchez Flores continua sense comptar amb alguns dels menys habituals, com és el cas de Sergio Sánchez, Hernán Pérez i Álvaro Vázquez, que podrien canviar d'equip aprofitant el mercat d'hivern. Respecte a l'última llista són novetat Víctor Sánchez, Jurado i Dídac Vilà.    

La convocatòria de l'Espanyol per rebre el Llevant la formen Pau López, Diego López, Àlex Domínguez; Marc Navarro, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, David López, Aarón Martín, Dídac; Darder, Marc Roca, Granero, Melendo, Jurado, Leo Baptistao, Sergio García, Piatti i Gerard.    

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut