Bàsquet

Secretaria i Federació col·laboren per salvar el Joventut

La Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Basquetbol treballen per trobar solucions a la crisi de la Penya. L'objectiu és trobar els instruments perquè els de Badalona puguin rebre la subvenció del seu ajuntament.

Actualitzat

La Secretaria General de l'Esport i la Federació Catalana de Basquetbol col·laboren per obtenir els instruments jurídics necessaris perquè el Joventut rebi la subvenció de l'Ajuntament de Badalona. La Penya necessita trobar un aval imprescindible per poder cobrar l'avançament de 468.000 euros de la subvenció aprovada pel consistori de la ciutat, quantitat destinada als equips i en especial als de la base del club.

A instàncies del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, la junta directiva de l'FCBQ ha donat llum verda al president, Joan Fa, per iniciar les gestions oportunes amb l'objectiu de fer els tràmits, conjuntament amb la SGE, per fer aquesta operació. Una d'elles serà l'establiment de converses amb la societat creditora Avalis, participada per la Generalitat, perquè valori entrar a formar part d'aquesta solució.

Durant el 2017, la Secretaria General de l'Esport va destinar una subvenció de 650.000 euros a través de la Federació Catalana de Basquetbol per als clubs d'elit del bàsquet català, dels quals el Joventut de Badalona en va rebre 150.000.

 

 

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut