Motor

Sébastien Buemi guanya la segona cursa de la temporada i es destaca en el Mundial de Fórmula E

El pilot suís ha hagut de remuntar a causa d'una penalització de cinc places i s'ha imposat amb comoditat a Bird, segon, i a Rosenqvist, tercer.

Actualitzat

Sébastien Buemi s'ha refet d'una penalització i ha remuntat fins a la victòria en la segona prova puntuable del campionat de Fórmula E, que s'ha celebrat aquest dissabte a Marràqueix. Amb dos triomfs en dues curses, el suís ja és el líder ferm del campionat.

Buemi, que, a més, defensa el títol, havia estat segon en la sessió de classificació, però el van penalitzar amb la pèrdua de cinc places en la sortida per portar en el cotxe un extintor amb un pes inferior a l'exigit.

El pilot de Renault ha arrencat, per tant, des de la setena plaça, però ha pogut remuntar tal com ja havia fet ara fa un mes a Hong Kong. Al final, s'ha imposat amb una certa autoritat sobre el britànic Sam Bird, segon a dos segons i mig, i el suec Felix Rosenqvist, que ha acabat a set segons tot i que havia sortit des de la "pole".

El suís lidera la general amb 50 punts, 22 més que el brasiler Lucas di Grassi, que ha estat cinquè al Marroc. Tercer, amb 24 punts, és el seu company d'equip, el francès Nicolas Prost, quart aquest dissabte.

La tercera cita del campionat de monoplaces elèctrics es disputarà a Buenos Aires el 18 febrer del 2017.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut