Futbol internacional

Se suspèn l'amistós entre Alemanya i Holanda a Hannover per motius de seguretat

La policia alemanya ha pres aquesta decisió després de detectar-se la presència d'una maleta sospitosa a dins de l'estadi HDI Arena de Hannover, on estava prevista la presència de la cancellera Angela Merkel

Actualitzat

El partit amistós entre Alemanya i Holanda que s'havia de disputar avui, dimarts, al vespre, a Hannover, s'ha suspès per motius de seguretat. La policia alemanya ha pres aquesta decisió després de detectar-se la presència d'una maleta sospitosa a dins de l'estadi HDI Arena de Hannover, segons ha avançat Associated Press.

Una hora i mitja abans del començament del partit, els agents de seguretat han decidit evacuar els aficionats que ja eren a dins de l'estadi. Al matx, estava prevista la presència de la cancellera alemanya, Angela Merkel, i tots els ministres del govern federal.

Alguns mitjans de comunicació locals han arribat a informar de la presència d'una ambulància amb explosius a les immediacions de l'estadi. Un extrem que ha estat desmentit en roda de premsa pel ministre de l'interior alemany Thomas de Mezière, que ha subratllat que no s'han trobat explosius ni tampoc s'han dut a terme detencions. De Mezière ha confirmat, això sí, que s'ha tancat l'estació central de tren de la ciutat per la troballa d'un objecte sospitós que s'està examinant. També s'ha suspès un concert multitudinari en un estadi previst per aquesta nit. La policia ha demanat a la població que no surti de casa i ha anunciat la presència d'efectius a la ciutat al llarg de la nit. 

Aquesta suspensió s'afegeix a la del duel que també havien de disputar avui Bèlgica i Espanya a l'estadi Rei Balduí de Brussel·les, per "risc real d'atemptat" arran dels atacs terroristes a París.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut