Futbol internacional

Sampaoli confirma que Messi està en condicions per jugar l'amistós contra Espanya

El seleccionador argentí ha assegurat en la roda de premsa prèvia que el crac argentí del Barça s'ha entrenat sense problemes i que estarà a punt per disputar el duel contra la selecció espanyola al Wanda Metropolitano de Madrid

Actualitzat

El seleccionador argentí Jorge Sampaoli ha confirmat en la roda de premsa prèvia al partit amistós contra Espanya d'aquest dimarts al Wanda Metropolitano de Madrid que Leo Messi s'ha entrenat sense problemes i estarà a punt per disputar el duel contra la selecció espanyola.

"Messi avui s'ha entrenat amb el grup, està OK per jugar. Si hi hagués algun risc, Messi ho hauria manifestat, i no ho ha fet. Ho va fer davant Itàlia i no va jugar. Va provar ahir i ha provat avui i està bé", ha assegurat el tècnic de l'"albiceleste" en resposta a la primera pregunta sobre la disponibilitat del crac argentí del Barça, que es va perdre l'amistós de divendres passat contra Itàlia per unes molèsties musculars. 

Sampaoli també ha assegurat que el nivell de Messi és "inabastable" i que el seu objectiu és crear al seu voltant un entorn favorable.

"A un jugador com Messi cal aprendre a acompanyar-lo, establir un entorn que li sigui favorable."

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut