La màgia de Ricardinho no li ha servit a Portugal per arribar a la final del Mundial (EFE)
Futbol sala

Rússia-Argentina, final inèdita en el Mundial de futbol sala

L'Argentina ha sorprès Portugal (5-2) i buscarà el seu primer títol mundial davant Rússia, una altra debutant en una final

Actualitzat

El Mundial de futbol sala de Cali va de sorpresa en sorpresa i cap dels grans favorits al títol serà en la final de dissabte. La primera sorpresa va ser l'eliminació del Brasil, cinc vegades campiona del món, a mans de la selecció iraniana en els vuitens de final de la competició.

Tampoc va ser el torneig d'Espanya, dues vegades campiona i que buscava recuperar la corona guanyada per última vegada l'any 2004. Els de Venancio López van caure contra pronòstic en els quarts de final davant de Rússia.

Els russos són precisament un dels finalistes en haver-se desfet de l'Iran en el duel de matagegants (4-3). Però la tercera sorpresa ha arribat en l'altra semifinal, on s'esperava que Portugal dominés la selecció argentina. No ha estat així: l'albiceleste s'ha imposat amb certa claredat (5-2) als lusos, i jugarà la seva primera final, igual que els russos. Dissabte, Colòmbia coronarà un nou campió del món.     

Anar al contingut