Russell Westbrook posa amb el trofeu que l'acredita com el millor jugador de la temporada passada (Reuters)
Bàsquet

Russell Westbrook, escollit jugador més valuós de la temporada a l'NBA

L'NBA ha distingit la impressionant temporada del base dels Oklahoma City Thunder, que va batre el rècord històric de triples dobles

Actualitzat

Es feia difícil pensar un altre destinatari per al guardó de jugador més valuós de la temporada després que Russell Westbrook aconseguís 42 triples dobles, rècord històric de la competició. Calia, però, l'anunci oficial, que ha arribat en la gran gala de l'NBA, que s'ha celebrat aquesta matinada a Nova York.

Russell Westbrook és l'MVP de la temporada 2016-17 després de superar clarament els seus contrincants en les votacions. El base dels Oklahoma City Thunder ha rebut 888 vots, per 753 de James Harden i 500 de Kawhi Leonard. Succeeix en el palmarès a Stephen Curry, guanyador de les dues edicions precedents.

D'Antoni, millor entrenador

Westbrook és el gran guanyador de la nit, però no l'únic. Mike d'Antoni (Houston Rockets) s'ha endut el premi al millor entrenador, Draymond Green (Golden State Warriors) ha estat distingit com el millor jugador defensiu, Macolm Brogdon (Milwaukee Bucks), com el millor "rookie" de la temporada i el seu company Giannis Antetokounmpo, com el jugador amb la millor progressió.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut