Actualitat blanc-i-blava

Rufete i David Garcia tornen a la llista per jugar a Bilbao, mentre que Moisés i Chica en queden fora

A l'Espanyol es respira un ambient d'eufòria després de la classificació per a les semifinals de la UEFA. Els de Valverde, però, no perden de vista la Lliga, i l'objectiu d'acostar-se a places europees. Tornen David Garcia i Rufete, i el tècnic ha donat descans a Chica i Moisés Hurtado, mentre que Tamudo continua lesionat. Valverde pretén fer molts canvis per reservar forces per al partit contra el Werder Bremen. Els blanc-i-blaus ja són a Bilbao en el retorn del tècnic a La Catedral.

Actualitzat

L'equip blanc-i-blau jugarà aquest diumenge a San Mamés, encara amb l'eufòria disparada per l'accés a les semifinals de la Copa de la UEFA. Ernesto Valverde té previst fer moltes rotacions en l'onze inicial, per reservar les forces als jugadors en vistes al duel contra el Werder Bremen, el segon classificat a la Bundesliga. Moisés i Chica, dos dels més sacrificats a Lisboa contra el Benfica, descansaran, com Tamudo, que encara no s'ha recuperat de la lesió muscular que arrossega. Contra el seu exequip, el Txingurri podria presentar una defensa formada per Lacruz i Jarque com a centrals i Velasco i David Garcia en els laterals, mentre que Eduardo Costa i Jônatas jugarien al mig del camp.

Amb la victòria davant la Reial Societat, en l'anterior jornada de Lliga, els de Valverde es van assegurar la permanència a Primera; principal objectiu d'aquesta temporada del club. Un cop aconseguida aquesta fita, l'Espanyol mira ja les posicions de UEFA, que té a sis punts, en una competició en la qual està fent una excel·lent trajectòria. Precisament, els blanc-i-blaus es trobaran un Athletic que lluita per salvar la categoria i que viu els partits d'aquest tram final de la Lliga, com a autèntiques finals per no retornar a les posicions de descens. Així ho van aplicar el diumenge passat contra el València, amb una victòria dels de Mané per 1-0.

Retorn a La Catedral

Ernesto Valverde va passar la major part de la seva carrera com a futbolista a l'Athletic Club, i també amb els "lleons" es va estrenar com a entrenador a la màxima categoria. Valverde va estar dues temporades a la banqueta de San Mamés. Amb ell, l'Athletic va acabar sempre entre els deu primers i, fins i tot, va jugar la Copa de la UEFA. Diumenge, però, Valverde intentarà que no sumin cap punt.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut