Imatge d'arxiu d'Àlex Rins (EFE)
Motor

Rins no descarta el títol a moto2, tot i els 25 punts que el separen de Zarco

El pilot barceloní confia guanyar les dues curses i està convençut que segueix tenint opcions de títol en Moto2, malgrat que ara és tercer a la general

Marc BéjarActualitzat

Àlex Rins no es rendeix malgrat la decepció de les dues últimes curses del Campionat, on no ha pogut sumar cap punt. El català, que és ara tercer a la general de Moto2 per darrere de Zarco i Luthi, ha assegurat que si guanya els dos Grans Premis que queden veu factible proclamar-se campió del món, tot i que dues victòries no li garanteixin res.

El barceloní es troba a 25 punts del liderat i ha vist com amb les darreres caigudes ha afegit entre ell i Zarco un rival més en la lluita pel títol. Rins s'havia col·locat a només un punt del francès després del Gran Premi de Motorland, a Aragó, però dos zeros consecutius han tornat a obrir l'escletxa.

Tot i les circumstàncies desfavorables, el de Kalex ha volgut buscar la lectura positiva. "Jo vaig tercer, així que no tinc res a perdre", ha assegurat un Rins que ha reconegut que arriba amb manys pressió a Sepang. En el proper Gran Premi de Malàisia, el pilot de l'equip Estrella Galicia espera millorar en els entrenaments per no sortir tan endarrerit i haver de córrer riscos. Rins buscarà obrir diferències a l'inici de cursa després de veure els problemes que acostuma a tenir Zarco en els primers girs.
  
 

Anar al contingut