González i Poves comenten alguns aspectes de la prova un cop l'han acabada (EFE)
Atletisme

Raquel González arriba catorzena en els 20 km marxa dels Mundials de Pequín i deixa pendent la classificació per a Rio

La prova s'ha disputat en un ambient de xafogor extrema, i les xineses Hong Liu i Xiuzhi Lu han fet doblet per al país amfitrió

Actualitzat

La mataronina Raquel González, campiona d'Espanya de 20 quilòmetres marxa, ha estat catorzena en aquesta prova dels Mundials d'atletisme de Pequín, amb un temps d'1 hora i 32 minuts. La cursa s'ha fet aquesta matinada, amb sortida les 8.30 del matí hora local. Els 26 ºC de temperatura i el 61% d'humitat feien que es notés una forta xafogor, que ha afectat el rendiment de l'atleta catalana. Al capdavant hi ha hagut un doblet xinès. Hong Liu, plusmarquista mundial, i Xiuzhi Lu han arribat en el mateix segon (1.27.45).

En acabar, González ha dit que ho ha donat tot, però que el resultat no ha estat el que volia, ja que no la classifica per als Jocs Olímpics del 2016 (només les vuit primeres obtenien el pas). La marxadora ha destacat les condicions "molt dures" en què s'ha disputat la competició. "Ho he donat tot. Abans d'entrar al túnel, fins i tot em pensava que no arribaria, perquè em tremolaven moltíssim les cames, però he intentat treure-ho tot, tot, i al final he aconseguit passar-ne dues", ha comentat.

L'aragonesa María José Poves ha quedat desena, a només 34 segons (1.31.06) de la classificació per a Rio. L'andalusa Laura García-Caro ha acabat en el lloc 32, amb 1.36.22.

Anar al contingut