Ramon Robert, conseller delegat de l'Espanyol, en una imatge d'arxiu
Ramon Robert, conseller delegat de l'Espanyol, en una imatge d'arxiu
Espanyol

Ramon Robert confirma que l'Espanyol negociarà la continuïtat de Diego López i Diego Reyes

El conseller delegat del club blanc-i-blau ha explicat que volen negociar amb el Milan i el Porto per quedar-se en propietat tots dos futbolistes, i ha assegurat que traslladaran a la Lliga el seu malestar pels horaris dels últims partits

Actualitzat

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, ha explicat a la Festa del Cargol a Barcelona, que el club blanc-i-blau té la intenció de negociar amb el Milan italià i el Porto portuguès la continuïtat del porter Diego López i del central mexicà Diego Reyes, respectivament.

Els dos futbolistes estan cedits fins a final de temporada i el contracte del porter no preveu opció de compra, mentre que el del defensa és de set milions d'euros. "Hem parlat amb els jugadors, amb l'àrea esportiva i els seus agents. Ara toca aprofundir en la possibilitat de tenir-los en propietat durant diversos anys", ha comentat Robert.

El dirigent, a més, ha donat per segura la continuïtat de l'extrem argentí Pablo Piatti, cedit pel València i amb una opció de compra d'1,3 milions, a més d'altres condicionants. "Podem comptar amb ell per a la temporada que ve perquè ja estava pactada la compra d'acord amb uns resultats", ha recordat.  

Una altra de les incorporacions que Ramon Robert dóna per feta és la del davanter Sergio García, que no va poder fitxar en el mercat d'hivern. "Serà jugador de l'Espanyol la temporada que ve. Signarà per una campanya ampliable en funció de resultats i del temps que estigui en plena forma, que esperem que sigui molt temps", ha indicat.

Malestar amb la lliga pels horaris dels partits

El conseller delegat també ha avançat que l'Espanyol traslladarà a la Lliga el seu malestar pels horaris dels partits en una reunió que es podria celebrar la setmana que ve. L'equip blanc-i-blau haurà de jugar per sisena vegada aquesta temporada en divendres, en concret el dia 10 de març contra Las Palmas a Cornellà la 27ena jornada. "Entenem que la gent estigui molesta. No és una cosa que ens convingui i hem d'intentar que l'afició vingui a l'estadi", ha comentat. 

Anar al contingut