Rafinha, amb la seva màscara (Miguel Ruiz, FCB)
Rafinha, amb la seva màscara (Miguel Ruiz, FCB)
Lliga de Campions

Rafinha rep l'alta i entra en la convocatòria del FC Barcelona per al partit de vuitens de la Lliga de Campions al camp del PSG

El migcampista, amb una fractura nasal, s'ha entrenat tota la setmana amb una màscara feta a mida

Actualitzat

Rafinha és la gran novetat en la convocatòria de l'entrenador Luis Enrique Martínez per al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG, dimarts vinent (20.45, en directe a TV3), al Parc dels Prínceps de París. El migcampista brasiler, que es va fer una fractura nasal en el partit de Lliga contra l'Athletic Club de Bilbao, s'ha entrenat aquesta setmana amb una màscara feta a mida i aquest diumenge ha rebut l'alta mèdica.

En l'expedició del FC Barcelona a París hi haurà 21 jugadors. Davant les baixes per lesió d'Arda Turan (sobrecàrrega a l'adductor), Javier Mascherano (lesió al bíceps femoral) i Aleix Vidal (luxació de turmell), es convoca el jove del filial Carles Aleñá. La llista de 21 jugadors la integren Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

Abans de fer pública la convocatòria, Luis Enrique ha dirigit un últim entrenament abans de viatjar a París. Els jugadors del FC Barcelona que van ser titulars dissabte al camp de l'Alabès han fet una sessió de recuperació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut