Tenis

Rafa Nadal cau eliminat del Masters 1000 de Mont-real davant el croat Ivan Dodig

Si dimecres la sorpresa al Masters 1000 de Mont-real era l'eliminació d'Andy Murray, aquesta matinada ha caigut un altre dels pesos pesants. Rafael Nadal ha perdut en la segona ronda, i de manera inesperada, contra el croat Ivan Dodig. El mallorquí s'ha imposat en el primer set amb molta comoditat, 1-6, però, en el segon, el balcànic l'ha portat a un "tie break", que ha guanyat per 7-6 igual que en el tercer set. Final ajustat, "tie break" i triomf per a Dodig.

Actualitzat
Tres hores i vuit minuts de partit que han servit per deixar fora de competició Nadal, el número 2 del rànquing de l'ATP. Nadal ha justificat amb diversos motius l'eliminació. "Fa massa temps que no jugo [va tornar només fa deu dies], i m'he trobat davant d'un rival que juga molt agressiu i que no ha notat la pressió en els moments clau, i també he tingut una mica de mala sort al final del partit", ha declarat el manacorí. Nadal ha començat molt bé el partit guanyant el primer set en poc més de mitja hora. Després, el partit s'ha interromput per culpa de la pluja i a la represa la decoració ha canviat per complet. El manacorí ha acabat cedint a Dodig els altres dos sets al "tie-break" i d'aquesta manera queda eliminat a la primera de canvi. Ara Rafael Nadal haurà de començar a preparar el pròxim Masters 1000 de la temporada, la setmana que ve a Cincinnatti, als Estats Units.

Qui no ha fallat han estat Roger Federer -cap de sèrie número 3- i Novak Djokovic -ara mateix, el número 1 del rànquing- que ha derrotat el rus Nicolai Davidenko, en el seu debut en la competició. Era el primer partit del serbi des de la final de Wimbledon.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut