Queralt Castellet, durant la qualificació de "big air" (EFE)
Snowboard

Queralt Castellet es classifica per a les semifinals de "big air" al mundial de Sierra Nevada

La rider catalana ha acabat cinquena de la seva sèrie amb una puntuació de 78.66 i aquest divendres es jugarà el pas a la gran final

Actualitzat

La raider sabadellenca Queralt Castellet s'ha classificat per les semifinals de "Big Air" del Mundial d'snowboard que s'està disputant a Sierra Nevada. La catalana, que afronta la cita minvada físicament per una forta caiguda prèvia als campionats, ha obtingut el pas amb la cinquena posició de la seva sèrie després d'obtenir una puntuació de 78.66 en el seu millor intent.

Les semifinals es disputaran aquest divendres a partir de 2/4 de 8 del vespre i Castellet buscarà un lloc en la gran final després de quedar-se fora de la modalitat de "half pipe", la seva gran especialitat juntament amb la nord-americana Jessika Jenson (81.66), la xilena Antonia Yañez (80.33), la noruega Kjersti Buaas (83.66), l'holandesa  Cheryl Maas (82.33) i la neozelandesa Zoi Sadowski Synnott (82.00).

L'austríaca Anna Gasser (90.00 punts) i la noruega Silje Norendal (84.33) han accedit directament a la final com les dues millors de la primera sèrie, mentre que de la segona sèrie s'han classificat la canadenca Laurie Blouin (91.66) i la finlandesa Enni Rukajarvi (84.66).

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut