Ponsarnau s'acomiada del Nou Congost amb derrota (76-92)

Jaume Ponsarnau s'ha acomiadat del Nou Congost amb una derrota davant el Cajasol (76-92). En l'últim partit de la temporada a casa, els manresans no han pogut fer front a l'equip d'Aíto García Reneses que no ha deixat d'encapçalar el marcador en tot el partit.

La Bruixa d'Or no podia frenar un Cajasol que es mostrava superior ja en els primers compassos de partit, tot i no jugar-se res en l'enfrontament. En cinc minuts, la diferència era de 10 punts (2-12) i tot i que els manresans anaven recuperant possessió i joc i, gràcies a Hanga, s'arribava al final del primer quart amb 17 a 28.

Al descans s'hi arribava amb triple de Joan Creus i amb 25 a 46 al marcador. A la represa, començava anotant Asselin des dels 6 metres (37-46) però no servia de gaire perquè s'acabaria el tercer període amb 23 punts de diferència. A l'últim quart, Aleksandrov, Hanga i Laviña semblava que despertaven l'equip, tot i que, finalmen,t s'acabava amb derrota (76-92).