Espanyol

Pochettino lamenta les lesions però garanteix l'ambició per anar a Europa

Mauricio Pochettino ha lamentat la quantitat de lesions que està patint l'equip aquesta temporada malgrat assegurar que l'ambició per classificar-se per a Europa i la moral de la plantilla blanc-i-blava estan intactes per afrontar el tram final de Lliga. "Mai no hi ha dubtes, no hem de buscar els tres peus al gat. Hem passat moments de dificultat per qüestions evidents, que cadascú tregui les seves conclusions, però això tirarà cap endavant. Em centro en el meu treball i que els futbolistes se sentin tranquils", ha apuntat el tècnic.

Actualitzat
El preparador periquito ha apuntat que, amb tot, l'equip manté la seva il·lusió per anar a Europa. "A vegades sembla que no tinguem ambició i no és veritat, som els primers interessats a classificar-nos per a una competició europea perquè donaria prestigi, orgull i perquè ens faria feliços a tots", ha assegurat.

Pochettino és optimista: "Sóc positiu sempre. Si recupero els futbolistes que tenim fora serem un equip més fort. No hem tingut fortuna, és una realitat, però hem patit una quantitat de lesions, amb quiròfans i traumatismes, que passa una vegada cada trenta o quaranta anys. D'aquí a dos anys serem tremendament forts".

Finalment, l'entrenador de l'Espanyol ha defensat el paper dels joves. "Tant de bo que molts del planter puguin viure aquest tipus de pressió. No es pot calcular el que estan aprenent. Quan jo vaig començar vaig cometre un munt d'errors però la seva progressió és bona i en el futur ens donaran moltes alegries", ha finalitzat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut