Lliga de Campions

Pochettino: "El repte és pujar un esglaó més per ser un equip competitiu a Europa"

Els anglesos, tercers de la Premier League a cinc punts del Manchester City de Pep Guardiola, afronten el partit contra el Reial Madrid amb l'objectiu de lluitar pel liderat del grup H

Actualitzat

El Tottenham de Mauricio Pochettino visita aquest dimarts el Bernabéu amb l'objectiu de posar-se líder en solitari del grup H de la Lliga de Campions, un partit que TV3 oferirà en directe a partir de les 20.45 hores. Els anglesos, tercers de la Premier League a cinc punts del Manchester City de Pep Guardiola, afronten el partit contra el Reial Madrid amb la voluntat de ser capaços de figurar entre els equips que lluitin pel màxim títol continental.

El Tottenham, com el Madrid, ha guanyat els dos primers partits de la fase de grups i el repte d'aquesta temporada és pujar un esglaó més per ser un equip competitiu a Europa, segons ha explicat Pochettino en la roda de premsa prèvia al partit.

El tècnic argentí, que ha dirigit un últim entrenament sobre la gespa del Bernabéu, ha hagut de deixar a casa el lateral Ben Davies, el migcampista Wanyama i l'atacant N'Koudou, tots amb problemes físics. En canvi, ha pogut recuperar dos jugadors que feia temps que estaven fora de l'equip, el belga Mousa Dembélé i el lateral anglès Danny Rose.

   

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut