Espanyol

Pochettino considera que la irregularitat de l'equip és fruit de la joventut

A l'Espanyol, l'entrenador Mauricio Pochetino ha relacionat la irregularitat de l'equip amb la joventut i, per tant, la poca experiència de molts jugadors: "És difícil d'explicar, encara que una de les raons és que som un equip jove. A casa ens sentim acompanyats i amb confiança. Intentem fer un joc amb molta possessió de pilota, i fora ens està faltant fer-nos més forts com a equip. Pot haver-hi altres explicacions, però estem acusant la falta d'experiència en alguns partits", ha raonat. El tècnic argentí ha afegit que això no l'amoïna com tampoc està preocupat per la falta de gol perquè diu que els pocs que fan els són rendibles.

Actualitzat
En qualsevol cas, Pochettino ha assegurat que no pot queixar-se de l'"actitud i del compromís" dels seus jugadors, i ha afegit que el vestidor està mentalitzat per acabar bé la temporada. "L'equip està molt concentrat en el que està fent. No em puc queixar de l'actitud i del compromís dels jugadors, perquè tots estan molt mentalitzats i volen acabar bé l'any. Són molt conscients de la situació en que estem", ha manifestat. Pochettino ha reconegut que a l'Espanyol l'espera un calendari "complicat" i ha assenyalat que en aquest tram final de la temporada tots els equips s'esforcen al màxim: "Els equips que, segons molts, tenien difícil mantenir la categoria estan tirant els partits endavant", ha dit.

Respecte al pròxim partit de Lliga, ha apuntat que el Getafe té "bons futbolistes" i que és un equip que lluitarà per ser amunt en la classificació. L'argentí ha explicat que una de les claus és mantenir "la solidesa defensiva", i encara que ha subratllat que l'Espanyol no està marcant "tots els gols que hem merescut", s'ha congratulat perquè "els hem rendibilitzat molt bé. Els gols que marquem ens estan donant molts punts", ha assenyalat.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut