Pere Ribas es va fotografiar amb Musonda i Rubén Castro (@BetisBarna)
Futbol

Pere Ribas, el nen cec que es va enamorar del Betis gràcies al seu himne

El nen d'Olot, en escoltar l'himne del Betis, va saber que aquell havia de ser el seu equip i, a sobre, aquell dia els sevillans van guanyar per golejada

Actualitzat

Pere Ribas és un nen olotí de només 9 anys, un nen aficionat del Betis que va decidir fer-se seguidor incondicional del club andalús pel seu himne. En Pere és cec de naixement i, més enllà de ser de l'equip de la seva ciutat, la Unió Esportiva Olot, va entrar a l'òrbita bètica després que un dia els seus pares li van fer sentir tot un repertori de diferents himnes d'equips de futbol. "Quan vaig sentir el del Betis em va agradar moltíssim, vaig escoltar un partit i van guanyar 4-0. Llavors vaig pensar, poden perdre, però segur que és un bon equip", va declarar al diari "ABC" de Sevilla.

A partir d'aquell dia, d'aquelles notes musicals i aquella victòria tan contundent, va néixer una història d'amor que va viure un nou capítol quan entre penyes i seguidors del Betis van recaptar prou diners per pagar el desplaçament a Sevilla a en Pere i a la seva família. Era un somni fet realitat; finalment podria viure un partit del seu estimat equip al Benito Villamarín. Va ser a la passada jornada de Lliga, contra el Deportivo de la Corunya, i l'enfrontament va acabar amb un descafeïnat 0 a 0 al marcador. Però en Pere ho va viure no com un partit, si no com un dels dies més feliços de la seva vida perquè, a més de trepitjar la gespa de l'estadi i conèixer diversos dels seus ídols, com Musonda o Rubén Castro, finalment va poder cantar a ple pulmó aquell himne que tant el va enamorar al Benito Villamarín, entremig de milers de seguidors, i l'ambient a l'estadi no es veu si no que es viu.

Anar al contingut