Moto GP

Pedrosa marca el cinquè millor temps en la primera jornada de tests a Phillip Island

A Austràlia, s'han vist les cares els candidats al títol de Moto GP. Quan queda una mica més d'un mes perquè comenci el mundial, Pedrosa, Nicky Hayden, Melandri, Capirosi i Toni Elias -només hi faltava Rossi i les Yamaha- han posat a prova les noves motos al circuit de Phillip Island. I han pogut comprovar que, tot i haver perdut cilindrada, no han perdut gens de velocitat.

Actualitzat

Alexander Barros ha donat la sorpresa amb la Ducati de l'equip Dantin, ha estat el més ràpid davant dels italians Marco Melandri, amb Honda, i Loris Capirossi amb Ducati. Nicky Hayden, el campió, és quart, i Dani Pedrosa, cinquè, a sis dècimes del registre de Barros. Els temps són força ràpids, Barros s'ha quedat a tres dècimes de segon de la volta ràpida en carrera a Phillip Island, i Pedrosa ha millorat el seu temps del l'anterior Gran Premi d'Austràlia.

Sense Rossi i Yamaha, Ducati ha pres el relleu de Suzuki que a Malàisia va ser molt competitiva. En canvi, a Phillip Island, Hopkins i Vermeulen han estat discrets. Checa és vuitè, i Elias, onzè. Mentrestant, el campió del món dels 250, Jorge Lorenzo, ha fet la presentació oficial del seu equip per al 2007, a Madrid, amb l'objectiu de revalidar el títol.

Anar al contingut