Futbol internacional

Pedro Rodríguez, ingressat en un hospital de Pequín amb una commoció cerebral lleu

El jugador canari del Chelsea s'ha hagut de retirar del terreny de joc en el minut 27 després d'un xoc amb el porter colombià de l'Arsenal Daniel Ospina

Actualitzat

El jugador canari del Chelsea, Pedro Rodríguez, està ingressat en un hospital de Pequín amb una commoció cerebral lleu, segons ha confirmat el seu entrenador Antonio Conte després del partit amistós contra l'Arsenal. L'exfutbolista del Barça s'ha hagut de retirar del terreny de joc en el minut 27 després d'un xoc amb el porter colombià Daniel Ospina.

"Em sembla que ha tingut una commoció cerebral, i el nostre metge ha decidit portar-lo a l'hospital perquè el tractin", ha explicat el tècnic italià. Conte ha confirmat que Pedro no viatjarà amb l'equip londinenc aquesta nit cap a Singapur, on s'incorporarà a la concentració el també davanter espanyol Álvaro Morata, acabat de fitxar. "Pedro es quedarà a Pequín. No sé si passarà la nit a l'hospital, però si està bé viatjarà demà a Singapur per reunir-se amb nosaltres", ha afegit.

A banda d'aquest ensurt, el Chelsea, vigent campió de la Premier League, s'ha imposat clarament a l'Arsenal per 3 a 0 amb un gol de Willian i dos de Batshuayi.

Unes hores després de l'incident, Pedro ha enviat un missatge de tranquil·litat als seus seguidors i ha penjat una fotografia al seu compte oficial de Twitter on se'l veu somrient des de l'hospital.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut