Pedro Martínez, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

Pedro Martínez deixa el València Basket després de guanyar la Lliga Endesa i és substituït per Txus Vidorreta

La falta d'entesa entre el tècnic català i la directiva ha propiciat una separació que s'intuïa de fa temps i que no ha pogut evitar ni l'èxit esportiu de l'equip. El tècnic basc Txus Vidorreta agafarà el seu relleu a la banqueta

Actualitzat

Ni el títol de la Lliga Endesa ha salvat les diferències que hi havia entre Pedro Martínez i la directiva del València Basket. El tècnic català no continuarà entrenant l'equip taronja la pròxima temporada, segons ha fet oficial aquest dimarts l'entitat.

Pedro Martínez va arribar a l'entitat valenciana l'any 2015 procedent del Bàsquet Manresa. Sota la direcció del català, el València acaba de guanyar la seva primera Lliga en 30 anys d'història. A més, en una gran temporada, també ha arribat a les finals de la Copa del Rei i de l'Eurocup. Les primeres especulacions apunten que el futur de Martínez podria ser a la banqueta de l'Unics Kazan rus.

Un cop confirmada la no continuïtat del tècnic català, el València Basket ha fet oficial el nom del seu substitut, el basc Txus Vidorreta, que es fa càrrec de l'equip taronja per a la temporada que ve després d'una exitosa etapa a l'Iberostar Tenerife.

Anar al contingut